http://www.kuzniapodrozy.pl/biegowki-w- ... i-okolice/
Moderator: Comen

Byłam dawno temu i latem, i jesienią. Pamiętam przede wszystkim jesień - bardzo mi się podobało. Wtedy głównym celem był Rudawiec i Postawna.Adler pisze: 1 mar 2021, o 08:37 Bardzo ciekawe te tereny. Są u mnie na liście wyjazdowej w wariancie letnim lub jesiennym.
Adler, trzymaj się tego planu, warto. Z dziećmi też sporo pochodzić można.
Ja bywałem wielokrotnie. Góry to bardzo wdzięczne (dla mnie) i nie słusznie uznawane za mało widokowe.Wiolcia pisze: 3 mar 2021, o 20:54 Byłam dawno temu i latem, i jesienią. Pamiętam przede wszystkim jesień - bardzo mi się podobało. Wtedy głównym celem był Rudawiec i Postawna.
Okolice wdzięczne do połażenia.

Coś jeszcze podrzucisz z tych gór? Ciekawe zakamarki, widokowe miejsca? Zastanawiam się nad rowerem w tych górach i jakoś mi pasują dwa kółka do Gór Bialskich.tadeks pisze: 3 mar 2021, o 22:05 Ja bywałem wielokrotnie. Góry to bardzo wdzięczne (dla mnie) i nie słusznie uznawane za mało widokowe.
Rudawiec, Postawna, to te bardziej znane cele. Ostatnio też Czernica, bo tam jest wieża.
Strasznie lubię tam penetrować zakamarki bezszlakowe, a jest ich sporo. Byłem w G. Bialskich ostatni raz w ub.r. we wrześniu.
O różnych ciekawostkach można w sieci sporo znaleźć. Od siebie podrzucam dwa miejsca:Wiolcia pisze: 6 mar 2021, o 18:44 Coś jeszcze podrzucisz z tych gór? Ciekawe zakamarki, widokowe miejsca? Zastanawiam się nad rowerem w tych górach i jakoś mi pasują dwa kółka do Gór Bialskich.