Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Z kraju i ze świata...
Z kraju i ze świata...
Ostatnio modne staje się również opuszczanie zajęć w szkołach (przyzwolenie rodziców) i wyjazdy zagraniczne w drugiej połowie czerwca. Nie mam statystyk, ale słyszałem o tym w mediach.
Z kraju i ze świata...
I ja taką modę popieram. Zresztą od połowy czerwca w szkołach praktycznie nie ma zajęć. A na dobrą sprawę wszyscy nie zagrożeni lufą, z powodzeniem mogą sobie czerwiec darować i pojechać. To samo w pierwszej połowie września.
Z kraju i ze świata...
Ja właśnie tak robię - choć nie jest to wyjazd zagraniczny. Jutro rano wyjeżdżam nad Bałtyk z synem, córka już czeka na miejscu - tylko żonę ciężko zwolnić z pracy (nauczycielka), więc trzeba jechać bez niej.
Z kraju i ze świata...
Moje najlepsze, najspokojniejsze wakacje były z dzieckiem i bez żony. I od lat namawiam ją bezskutecznie na oddzielny wyjazd 
Z kraju i ze świata...
Najspokojniejsze są samotne co nie oznacza, że zawsze są najlepsze. Co roku staram się podzielić wyjazdy na: samotne, z żoną, z dziećmi, całą czwórką oraz ze znajomymi. I póki co się udaje oraz znakomicie się sprawdza.Gollum pisze:Moje najlepsze, najspokojniejsze wakacje były z dzieckiem i bez żony. I od lat namawiam ją bezskutecznie na oddzielny wyjazd
- petruss1990
- Ekspert