Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Plany wyjazdów krajowych i zagranicznych w 2018r.

Opinie, wskazówki.
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Awatar użytkownika
Yoana
Ekspert

Post autor: Yoana »

b.b tulipan pisze: 14 sty 2018, o 09:38 Yoana, czy masz już jakieś plany w głowie co będziecie robić w Szczawnicy? Gdzie nocleg? co zobaczyć o tej prze roku?
Jedziemy z Przemkiem z miejscowym oddziałem PTTK na wycieczkę jednodniową.W programie ma być kulig i spacer po słowackiej stronie Dunajca. Przemek wspominał też coś o wyjściu do bacówki Pod Bereśnikiem, ale to już zależy od warunków atmosferycznych.
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Post autor: Adler »

tango pisze: 14 sty 2018, o 08:57Do Zakopanego
A tam co w planie?
tango pisze: 12 sty 2018, o 15:35 W najbliższym czasie mam zamiar zaliczyć Łysicę, a później Skrzyczne lub Lackową.
Na Lackową ja zawsze chętny. Pisz z wyprzedzeniem jak coś. ;)
Wychodziłem nań już od Izb, Wysowej i Ropek, to mogę coś doradzić.
Awatar użytkownika
tango
Zaawansowany

Post autor: tango »

germ@n pisze: 15 sty 2018, o 13:21
tango pisze: 14 sty 2018, o 08:57Do Zakopanego
A tam co w planie?
tango pisze: 12 sty 2018, o 15:35 W najbliższym czasie mam zamiar zaliczyć Łysicę, a później Skrzyczne lub Lackową.
Na Lackową ja zawsze chętny. Pisz z wyprzedzeniem jak coś. ;)
Wychodziłem nań już od Izb, Wysowej i Ropek, to mogę coś doradzić.
Lackową mam zamiar zrobić z Wysowej. Takim sposobem żeby najpierw do Wysowej przyjechać. Potem przespać noc na kwaterze. Zdobyć Lackową. Przespać w Wysowej drugą noc. Trzeciego dnia wrócić do domu. Zaletą Wysowej jest istnienie dużej bazy noclegowej, co daje nadzieję, że przy spontanicznej decyzji zainspiowanej dobrą prognozą pogody jakieś miejsce do spania tam się znajdzie.
Awatar użytkownika
gar
Ekspert

Post autor: gar »

Z Krakowa dojazd do Wysowej jest dobry więc pewnie pierwszego i ostatniego dnia na Wysowej nie powinno się skończyć. A jest w okolicy co oglądać i gdzie pochodzić.
Awatar użytkownika
tango
Zaawansowany