Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Jeżeli wszystko będzie dobrze, świat ogarnie pandemiczny burdel; będzie można swobodnie się przemieszczać, to gdzie się wybierace
U mnie w głowie rodzi się:
1) Francja Pireneje/ La Salette - najmniej prawdopodobne
2) Dolina Otzal
3) Riła i Piryn - jeżeli będzie można jechać przez Serbię
Były pomysły na Portugalię
Były pomysły na Gruzję
Ostatnio wpadła mi jeszcze do głowy Turenia, czyli zamki nad Loarą, ale to jeszcze mniej prawdopodobne
Wszystko to jednak raczej fantazje i wróżenie z fusów i trzeba to raczej będzie odłożyć na później ze względu na spore ryzyko strat przy rezerwacjach w czasie szalejącej pandemii
A realnie to 2 albo 3 kilkudniowe wycieczki krajowe, może Czechy po sąsiedzku i kilkanaście jednodniówek
Ja wciąż kombinuję gdzie się wybrać jeszcze w grudniu 2020 (mam kilka pomysłów).
Plany zawodowe na 2021 są, ale z prywatnymi jeszcze krucho. Wiadomo, że kilka razy wypady w góry (1, 2 i 3-dniowe). Jest pomysł na dłuższe krańce Sudetów oraz Biebrzański Park Narodowy. Z zagranicy marzy mi się Armenia oraz powrót do Porto, ale sytuacja wygląda jak wygląda, więc trudno coś konkretnego planować.
Jakaś Grecja w czerwcu - przełożona z tamtego roku
I we wrześniu Gran Canaria - też przełożona. Ciekawe czy uda się w tym roku...
W między czasie na pewno Tatry i pewnie dalej KGP. Pandemio! wyp..... uciekaj w podskokach!