Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Ulubiona plaża nad morzem
Re: Ulubiona plaża nad morzem
Nie wiem, ale obecnie trwa w najlepsze, a patrząc na to ile jest zrobione na pewno nie zaczął się w czerwcu.
Nikt w głosowaniu nie wspomina o remoncie. Za pomorskie.eu:
Głosowali internauci.O sukcesie miasta zadecydowało połączenie rozwiniętej infrastruktury oraz walorów przyrodniczych: od tętniącej wakacyjnym życiem wschodniej plaży z promenadą, po spokojniejsze fragmenty zachodniej części kurortu, chętnie wybierane przez osoby szukające odpoczynku bliżej natury.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Internauci głosują sobie jak im się podoba, bo np. pamiętają plażę z wakacji sprzed 5 lat.
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
Czyli już wiadomo, że ranking jest - delikatnie mówiąc - niemiarodajny.
W każdym bądź razie Świnoujście traci lidera w tabeli. Po 12 latach z rzędu podobno.
Ludziom zdaje się nie przeszkadza wspomniany remont wejścia do portu. Właśnie puścili do Ustki Pendolino z południa kraju, a tam prawdziwe tłumy.
Nie przeszkadza, bo nie wiedzą że jest. A gdy się dotrze na miejsce to musztarda po obiedzie. Inna sprawa, że plaża jest długa, więc zawsze można się od prac budowlanych oddalić solidny kawałek.
Mimo, że ostatnio byliśmy w Sopocie, to dla mnie numerem 1 w dalszym ciągu jest Świnoujście. Szerokie plaże, czysto, mniej ludzi, bardziej kameralnie i blisko do Niemiec.
Blisko do Niemiec nie do końca mnie przekonujeYoana pisze: 2 lip 2026, o 18:59 Mimo, że ostatnio byliśmy w Sopocie, to dla mnie numerem 1 w dalszym ciągu jest Świnoujście. Szerokie plaże, czysto, mniej ludzi, bardziej kameralnie i blisko do Niemiec.