Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Samochód w zimie
Samochód w zimie
Jak sprawują się Wam auta w obecnych warunkach pogodowych?
Nie wiem, jak Wy, ale ja już czekam na lato, bo mam ogólnie dość:)
Nie wiem, jak Wy, ale ja już czekam na lato, bo mam ogólnie dość:)
W sobotę 4 grudnia ok. 21:15 wjechałem do Tarnowa od strony zachodniej i ku własnemu, porównywalnemu z tygrysami z obrazu Henry'ego Rousseau pt. "Sen", megazdziwieniu wpadłem w gęstą mgłę. Jak na jakiejś wsi. Pewnie jeszcze mało w życiu widziałem, ale tym widokiem byłem naprawdę zdumiony. Do tej pory sądziłem, że w miastach to się nie zdarza.major pisze:Gdzie ją masz?darkor pisze:zwlaszcza mgla:)...
Właśnie wróciłem z trasy, nawet słońce się dziś pojawiło...
E tam, nic nie jest w stanie zdziwić. Stawiam, że byłbyś solidnie skonsternowany, gdybyś zobaczył przy drodze pana redaktora Tomasza P. Terlikowskiego przebranego za damę kameliową. Sam, gdybym ujrzał taki widok, szczypałbym się po uszach aż do obudzenia się lub utraty przytomności.
πάντων χρημάτων μέτρον ἄνθρωπος
-
Pullczi
najlepsze jest to że przynajmniej dziur nie widać ;p
sam nie mam prawka ale za to ojciec ma a przez to że jeżdżę z nim bardzo dużo to widzę co i jak więc tak polska to totalne 0 gdy śnieg padał to 0 odśnieżarek a teraz jak nie pada to pełno i świecą swoimi kogutami ;/
Moje zdanie jest takie polska to jest 0 jeżeli chodzi o drogi
sam nie mam prawka ale za to ojciec ma a przez to że jeżdżę z nim bardzo dużo to widzę co i jak więc tak polska to totalne 0 gdy śnieg padał to 0 odśnieżarek a teraz jak nie pada to pełno i świecą swoimi kogutami ;/
Moje zdanie jest takie polska to jest 0 jeżeli chodzi o drogi