dobra, dajmy spokłój rozważaniom polityczno-gospodarczym; możemy je kontynuować przy piwie w Lublinie, lub innych, ciekawszych miejscach, tu już tylko turystyka.
To ostrzegam miłośników jazdy rowerami poziomnymi przed parkiem Jana Pawła II. Jest tam spora wataha psów (mój Misiek zwany Burym podkreśla, że do niej należy), która serdecznie nienawidzi psów ras polarnych (husky, łajki, malamuty, karelskie psy na niedźwiedzie) i rowerów poziomych

Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Lublin i okolice
- creamcheese
- Ekspert
Re: Lublin i okolice
Gollum!!!
Czyżbyś był jednym z tych, którego pies biega bez smyczy i kagańca po MOIM wąwozie?? I mnie straszy??!!
Wkurzają mnie właściciele Miśków mówiący rozbrajająco...on panu nic nie zrobi...a wielkie bydle (pies, nie właściciel) pędzi w moją stronę z jęzorem na brodzie i kłami na wierzchu!!
Chyba musimy się jednak wybrać na to piwo <tak>...ale bez rozważań polityczno-gospodarczych
Pozdrawiam
Czyżbyś był jednym z tych, którego pies biega bez smyczy i kagańca po MOIM wąwozie?? I mnie straszy??!!
Wkurzają mnie właściciele Miśków mówiący rozbrajająco...on panu nic nie zrobi...a wielkie bydle (pies, nie właściciel) pędzi w moją stronę z jęzorem na brodzie i kłami na wierzchu!!
Chyba musimy się jednak wybrać na to piwo <tak>...ale bez rozważań polityczno-gospodarczych
Pozdrawiam
Re: Lublin i okolice
W sobotę 8-go czerwca odbędzie się pierwszy maraton lubelski;start o godzinie 9 spod Bramy Krakowskiej;poniżej-o ile nie łamię regulaminu link do strony organizatora:
http://maraton.lublin.eu/pl/podstawowe-informacje" onclick="window.open(this.href);return false;
jeżeli zaś złamałem regulamin po wpisaniu w google "maraton lubelski 2013" dostaniecie stosowne linki.
Comen: Niekomercyjne odesłania do informacji o imprezach regionalnych jak najbardziej akceptujemy
http://maraton.lublin.eu/pl/podstawowe-informacje" onclick="window.open(this.href);return false;
jeżeli zaś złamałem regulamin po wpisaniu w google "maraton lubelski 2013" dostaniecie stosowne linki.
Comen: Niekomercyjne odesłania do informacji o imprezach regionalnych jak najbardziej akceptujemy
Lublin i okolice
Te zaniedbane uliczki, trochę mroczne i tajemnicze, powodują, że Stare Miasto niRemi pisze:
Stare miasto, Rynek ma kilka uliczek, może trochę zaniedbanych, może trochę kamienice też nie odnowione, ale może to stanowi o ich uroku... )