Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Kącik kierowcy
-> Skiwopin
Pomysł teoretycznie dobry, tylko nie przypominam sobie ani jednego przypadku, w którym podobny bojkot odniósł sukces. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu.
Poza tym, jest dobry sposób, by dana stacja posiadała dużą liczbę klientów pomimo nominalnie wyższych cen niż u konkurencji. Wystarczy wprowadzić cosik w stylu karty stałego klienta, której posiadanie uprawnia do zniżki, np. 10 groszy na litrze. Przypuszczam, że dla szpeców od marketingu w BP i Statoilu wymyślenie czegoś w tym stylu jest równie skomplikowane jak zjedzenie kanapki.
Pomysł teoretycznie dobry, tylko nie przypominam sobie ani jednego przypadku, w którym podobny bojkot odniósł sukces. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu.
Poza tym, jest dobry sposób, by dana stacja posiadała dużą liczbę klientów pomimo nominalnie wyższych cen niż u konkurencji. Wystarczy wprowadzić cosik w stylu karty stałego klienta, której posiadanie uprawnia do zniżki, np. 10 groszy na litrze. Przypuszczam, że dla szpeców od marketingu w BP i Statoilu wymyślenie czegoś w tym stylu jest równie skomplikowane jak zjedzenie kanapki.
πάντων χρημάτων μέτρον ἄνθρωπος
Potwierdzam, lecz zdobycie jakiejkolwiek nagrody graniczy niemal z cudem (nagrody po zdobyciu kliku tyś. punktów) ;-)skiwopin pisze:te stacje mają karty stałego klienta. Zbierasz punkty, a potem wybierasz nagrody z katalogu.
Chociaż ostatnio jedna z większych sieci zachęca do podwójnego tankowania (min. 20 litrów).
Dzięki temu można zdobyć filmy DVD.
- petruss1990
- Ekspert
-
maciejka250
Re: Kącik kierowcy
Rekord moim Cinquecento:
Dąbrowa Górnicza-Konin przez Bielsko Białą :lol:
W tym problemy z wyjechaniem z miasta spowodowane ześwirowaniem GPS-a.
Później stwierdziliśmy, że jedziemy na mojego nosa :mrgreen:
Dąbrowa Górnicza-Konin przez Bielsko Białą :lol:
W tym problemy z wyjechaniem z miasta spowodowane ześwirowaniem GPS-a.
Później stwierdziliśmy, że jedziemy na mojego nosa :mrgreen:
Re: Kącik kierowcy
Moja najdłuższa wyprawa samochodem miała miejsce bardzo dawno temu jak miałam jakieś 8 lat. Trasa Polska - Włochy. Niestety zdjęć nie posiadam w wersji elektronicznej.
Re: Ceny paliw
Aktualne ceny:
Pb95 - 5,28 PLN/l
Pb98 - 5,50 PLN/l
ON - 5,08 PLN/l
LPG - 2,48 PLN/l
Porównajcie obecne ceny z pierwszym postem w tym wątku.
Co o tym sądzicie? :-/
Pb95 - 5,28 PLN/l
Pb98 - 5,50 PLN/l
ON - 5,08 PLN/l
LPG - 2,48 PLN/l
Porównajcie obecne ceny z pierwszym postem w tym wątku.
Co o tym sądzicie? :-/
Re: Ceny paliw
Czekamy na cene LPG 3 zł za litr:):)